Läs detta innan du skriver inlägg här

Den här kategorin är till för dig som SUH-medlem som vill sälja eller köpa något som är relaterat till vår hobby, undulater.

Läs detta innan du skriver inlägg här

Inläggav admin » 2010 06 07, 5:47

Den här kategorin är till för dig som SUH-medlem som vill köpa eller sälja något som är relaterat till vår hobby, undulater.

Skapa en ny diskussionstråd för det just du vill sälja/köpa.

Som rubrik anger du vad det gäller ex Köpes utställningsbur eller Säljes utställningsbur. Då blir det lätt att på en gång se vad det gäller. Det finns även möjlighet att lägga till en bild på det du vill köpa/sälja, (maxstorleken i pixel är 900X900).

Tänk på att om du postar personlig information (e-postadress eller telefonnummer) så är det synligt för alla på internet. Om du inte vill göra det så kan du be intresserade att kontakta dig via forumet (mail eller personligt meddelande, s.k. PM).
admin
Site Admin
 
Inlägg: 103
Blev medlem: 2009 02 26, 7:59

Re: Läs detta innan du skriver inlägg här

Inläggav admin » 2010 06 07, 5:50

När du köpt/sålt det du skrivit om så är det bra om du stänger diskussionstråden genom att låsa den. Då är det enkelt att se om annonsen fortfarande är aktuell eller inte. Länk för att göra det finns längst ner till höger i diskussionstråden. Du kan även be någon av oss i teamet (administratör/moderator) att låsa tråden, oss hittar du via länken "teamet" allra längst ner i forumet.
admin
Site Admin
 
Inlägg: 103
Blev medlem: 2009 02 26, 7:59


Återvänd till Köp och sälj

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster

cron