Forumregler

Innehåller information om forumet och dess regler.

Forumregler

Inläggav admin » 2009 03 28, 11:23

Forumet drivs av föreningen Svensk Undulathobby och för allas trivsel så finns det forumregler att följa:

1. Medlemsskap
Vem som helst kan bli medlem i Svensk Undulathobbys forum. För att kunna bli medlem krävs en giltig e-postadress. Du behöver inte bli medlem för att kunna läsa forumet.

2. Skriva i forumet
2.1 Endast registrerade forummedlemmar kan för närvarande skriva i forumet. Om du vill bli medlem i föreningen så finns mer information om det på vår hemsida.
2.2 Svenska lagar gäller så som personuppgiftslagen och upphovsrättslagen. Moderatorerna har rätt att radera inlägg ifall de anses strida mot lagar eller forumregler.
2.3 Inlägg som postas i forumet kommer att bli läsbara för allmänheten och indexeras i sökmotorer. Inlägg i slutna forumavdelningar är dock alltid skyddade från allmänheten och sökmotorernas indexering.
2.4 Tänk på att Styrelsen besvarar eventuella frågor i mån av tid.

2.5 Vad du inte får skriva i forumet
2.5.1 Personangrepp accepteras aldrig!
2.5.2 Angrepp på föreningen SUH accepteras inte!
2.5.3 Svordomar och grova ord.
2.5.4 Provocerande inlägg.
2.5.5 Inlägg av typen hets mot religion, folkgrupp eller sexuell läggning.
2.5.6 Förtal eller uthängning av person.
2.5.7 Uttalanden om tredje person accepteras inte utan medgivande från aktuell person.
2.5.8 Sprida religiös eller politisk propaganda.

3. Moderator
På forumet finns ett antal moderatorer som ser till att regler och riktlinjer följs. Dessa är samtliga medlemmar i SUHs styrelse. De är här för din skull och ser till att forumet inte används på något annat sätt än enligt reglerna på denna sida. Har du synpunkter på hur en moderator har agerat, så meddela denna via meddelande. Inlägg i forumet med denna typ av kritik kan komma att raderas. En moderator har ingen skyldighet att redovisa varför ett inlägg raderas.

4. Ansvar
Moderatorerna och Admin fråntar sig allt ansvar för innehåll i inlägg och annan text som medlemmar publicerar på forumet. Varje medlem ansvarar helt och hållet för sitt innehåll i inlägg, information m.m. Vi förbehåller oss rätten att utan någon som helst varning kunna ta bort texter, inlägg, medlemskap, eller annat som är publicerat på forumet som strider mot gällande lagar eller våra regler. Genom att acceptera dessa regler tar du på dig allt ansvar för alla texter som du publicerar på forumet samt eventuella ärenden som uppkommer pga de texter som du publicerat.

4.1 Avstängning
Man kan bli avstängd ifall man bryter mot dessa regler.
admin
Site Admin
 
Inlägg: 103
Blev medlem: 2009 02 26, 7:59

Re: Forumregler

Inläggav admin » 2011 04 29, 10:59

Forumreglerna är uppdaterade i och med att vi valt att öppna upp forumet för alla forummedlemmar. Du behöver alltså inte längre vara medlem i SUH för att kunna skriva i forumet.
admin
Site Admin
 
Inlägg: 103
Blev medlem: 2009 02 26, 7:59


Återvänd till Regler och foruminformation

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster

cron